Përfshihuni në Calculator

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinCalculator po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

59

Vargje

84

Gjuhë

55,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Calculator përmban aktualisht 59 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 55,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Calculator, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti