Përfshihuni në Calendar

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinCalendar po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

259

Vargje

85

Gjuhë

53,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Calendar përmban aktualisht 259 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 53,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Calendar, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti