Përfshihuni në Camera

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinCamera po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

70

Vargje

85

Gjuhë

5,7%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Camera përmban aktualisht 70 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 5,7%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Camera, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti