Përfshihuni në Code

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinCode po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

320

Vargje

199

Gjuhë

25,7%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Code përmban aktualisht 320 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 25,7%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Code, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti