Përfshihuni në Installer

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinInstaller po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

197

Vargje

94

Gjuhë

6,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Installer përmban aktualisht 197 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 6,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Installer, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti