Përfshihuni në Music

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinMusic po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

356

Vargje

199

Gjuhë

67,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Music përmban aktualisht 356 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 67,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Music, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti