Përfshihuni në Photos

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinPhotos po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

807

Vargje

201

Gjuhë

13,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Photos përmban aktualisht 807 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 13,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Photos, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti