Përfshihuni në Tasks

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinTasks po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

120

Vargje

198

Gjuhë

1,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Tasks përmban aktualisht 120 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 1,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Tasks, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti