Përfshihuni në Terminal

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinTerminal po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

104

Vargje

199

Gjuhë

19,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Terminal përmban aktualisht 104 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 19,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Terminal, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti