Përfshihuni në Calendar

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinCalendar po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

256

Vargje

1

Gjuhë

61,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Calendar përmban aktualisht 256 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 61,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Calendar, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti