Përfshihuni në Friends

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinFriends po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

10

Vargje

1

Gjuhë

10,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Friends përmban aktualisht 10 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 10,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Friends, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti