Përfshihuni në Screenshot

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinScreenshot po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

50

Vargje

198

Gjuhë

28,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Screenshot përmban aktualisht 50 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 28,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Screenshot, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Screenshot