Përfshihuni në Screenshot

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinScreenshot po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

103

Vargje

198

Gjuhë

23,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Screenshot përmban aktualisht 103 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 23,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Screenshot, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti