Përfshihuni në AppCenter

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinAppCenter po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

354

Vargje

1

Gjuhë

14,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për AppCenter përmban aktualisht 354 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 14,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e AppCenter, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti