Përfshihuni në Calculator

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinCalculator po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

102

Vargje

1

Gjuhë

49,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Calculator përmban aktualisht 102 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 49,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Calculator, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti