Përfshihuni në Code

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinCode po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

324

Vargje

1

Gjuhë

22,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Code përmban aktualisht 324 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 22,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Code, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti