Përfshihuni në Desktop

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinDesktop po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

690

Vargje

1

Gjuhë

6,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Desktop përmban aktualisht 690 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 6,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Desktop, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti