Përfshihuni në Files

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinFiles po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

593

Vargje

1

Gjuhë

32,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Files përmban aktualisht 593 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 32,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Files, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti