Përfshihuni në Mail

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinMail po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

255

Vargje

1

Gjuhë

9,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Mail përmban aktualisht 255 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 9,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Mail, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti