Përfshihuni në Photos

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinPhotos po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

749

Vargje

1

Gjuhë

10,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Photos përmban aktualisht 749 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 10,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Photos, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti