Përfshihuni në Switchboard

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinSwitchboard po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

2391

Vargje

1

Gjuhë

32,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Switchboard përmban aktualisht 2391 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 32,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Switchboard, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti