Përfshihuni në Switchboard

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinSwitchboard po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

2430

Vargje

206

Gjuhë

32,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Switchboard përmban aktualisht 2430 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 32,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Switchboard, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti