Përfshihuni në Videos

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinVideos po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

91

Vargje

198

Gjuhë

35,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Videos përmban aktualisht 91 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 35,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Videos, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti