Përfshihuni në Wingpanel

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinWingpanel po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

293

Vargje

202

Gjuhë

22,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Wingpanel përmban aktualisht 293 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 22,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Wingpanel, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti